Amber One är ett naturvin från Siciliens västra kust. Vinet får sin karaktäristiska färg genom att de gröna druvorna får jäsa naturligt med sina skal i tre dagar. Vinet buteljeras sen utan filtrering eller tillsatser av animaliska produkter.

Vinet har en blommig doft men en fruktig och nyanserad smak med liten strävhet tack vare skalkontakten. 

Vinet är gott att dricka som det är men passar extra bra till lagrad ost, vegetariska rätter, skaldjur men även pizza och maträtter med hög fetthalt för att balansera vinets syra och strävhet. Vinet serveras väl kylt 8-10°C. 

Amber One är ett koncept framtaget av Krut & Krut. Producent: Cantine Rallo.  Nero Frizzante är ett rött bubbligt naturvin från Sicilien. Vinet är gjort på den sicilianska druvan Nero d’Avola som handplockats fått genomgå en andra fermentationen i ståltank före tappning. Resultatet blir ett lätt bubbligt och josigt vin med hög syra. Ingen klarning, ingen filtrering, inga tillsatser.

Vinet serveras kallt och passar utmärkt som en apertif på middag eller fest. 


Nero Frizzante är ett koncept framtaget av Krut & Krut. Producent: Cantine Rallo.


ROSSO 100 är ett rött naturvin från Sicilien. Vinet är gjort på den lokala druvan Nero d’Avola  som handplockats på slutningarna runt den lilla byn Alcamo nära Palermo. Vinet buteljeras sen med så lite påverkan som möjligt utan klarning, ingen filtrering och inga tillsatser.  

Vinet serveras vält kylt och passar utmärkt som en apertif på middag eller fest. Passar extra bra till lagrad ost, pasta, pizza och maträtter med hög fetthalt för att balansera vinets syra och strävhet.  

ROSSO 100 är ett koncept framtaget av Krut & Krut. Producent: Cantine Rallo.©️KRUT&KRUT 2024